Cilla bakar

Fråga mig

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Fråga


 

Besvarade frågor

 
Ingen bild

Denise Karlström

12 mars 2015 09:39

Hej!

Jag heter Denise och jobbar med castingen av årets Hela Sverige Bakar.
Jag tycker att du ska söka, sista dagen är den 15 mars.

Ta chansen att va med om värdens roligaste erfarenhet!
https://www.shortaudition.com/application.php?jid=13269

Mvh,
Denise

Cecilia

12 mars 2015 18:45

Tack för visat intresse! 😊 Men stå framför kameror hade jag nog aldrig klarat..! /Cilla

 
Ingen bild

Marie

8 november 2013 09:02

Hej Cilla.
Jag ska göra din moussetårta delux idag. Jag är dock lite orolig för den vita moussen, med 1 dl varm grädde (som man löser upp geleantinet i) så har jag svårt för att se hur det ska bli mousse och inte en rinnig smet som man häller på tårtan?

Ska göra den idag så uppskattar snabbt svar :)

Tack!
Mvh
Marie

Cecilia

10 november 2013 00:20

Hej! Förlåt mitt sena svar!! Smeten blir lite lösare då man lägger gelatinet i den ljumna grädden. Men den kommer att stelna och bli en alldeles lagom konsistens. Hoppas det gick bra ändå?! /Cilla

 
Ingen bild

Linda

19 augusti 2013 07:55

Hej Cilla!

Trevlig blogg du har. Är intresserad av att beställa en tårta eller två till ett dop. Du får gärna kontakta mig på linda.nelson@se.ey.com så kan vi prata mer? Tack på förhand!

//Linda

Cecilia

19 augusti 2013 16:36

Jag mailar dig!

 
Ingen bild

Mamma

25 mars 2013 22:22

Hej Cilla! vad ska jag bjuda på som går snabt då vi har främmad påskafton?

Mamma

Cecilia

26 mars 2013 08:58

Hej Mamma:)
Gör vit chokladpannacotta eller någon god mousse (dumlemousse är jättegott) toppad med bär och nötter! Vill du göra nåt extra, tar liite längre tid men är lätt är denna moussetårtan super: http://cillabakar.bloggplatsen.se/2011/11/01/6567807-chokladmoussetarta-med-maranger-och-pistagenotter/

Kram

 
Ingen bild

Anonymt

13 mars 2013 22:05

hejj

Jag älskar din blogg det finns så många bakelser , tårtor och allt möjligt gott du är en bra bagare :DD Lycka till med nästa bakverk :D

Cecilia

14 mars 2013 07:53

Hej!
Tack så jättemycket, det värmer!:)

 
Ingen bild

Izabella

13 februari 2013 12:53

Hej, jag tänkte göra din kärleksbakelse imorgon på alla hjärtans dag, och undrar om receptet är för 2 bakelser eller fler? :)
/Izabella

Cecilia

13 februari 2013 20:05

Hej Izabella! Va skoj! Det kan nog bli fyra stycken kärleksbakelser av det.. Lycka till och ha en mysig Alla Hjärtans Dag:) /Cilla

 
Ingen bild

Johanna

2 juni 2012 19:34

Hej. Underbara recept :) gör du ävrn lchf?
Johanna

Cecilia

3 juni 2012 14:57

Hej Johanna! Tack så mycket:) Bra fråga, för det är nämligen så att jag har tänkt börja göra det. Går just nu i väntans tider med inte så långt kvar, så efter det tänkte jag att jag själv skulle börja testa lite lchf och då även såklart med lite bakande. Men fram tills dess kommer det nog mest bli de "onyttigare" sakerna ;)Men håll utkik!!

/Cilla

 
Ingen bild

Sofia Mogren

25 januari 2012 13:38

Kan man beställa tårtor av dig?! Orkar inte ge mig på och fixa egna ;) Å isf vad tar du för dom?! /Sofia

Cecilia

25 januari 2012 18:09

Det gör jag jättegärna! Beror lite på vad det är för några men 200-250kr! /Cilla

 
Ingen bild

Ida

8 december 2011 14:25

Hej Cilla! Kan jag göra lussebullsdegen dagen innan och ha i kylen över natt? /Ida

Cecilia

8 december 2011 17:46

Hej Ida! Nej, tyvärr tror jag inte att det kommer bli riktigt bra...Har aldrig själv provat men ioch med detta är en deg som jäser så tror jag inte att det kommer funka så bra!
Jag hade inte gjort det men om du beslutar dig för att testa låt mig veta hur det gick;)

Presentation


Hej och välkomna till min blogg!

Här lägger jag upp mina allra bästa recept på godsaker jag tycker om!
Har just nu börjat att göra tårtor och det är en helt ny värld som öppnat sig så jag har massor att lära!

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Arkiv

Bloggar jag följder

Matbloggstoppen
”Sockerrus”
Instagram

Ovido - Quiz & Flashcards