Direktlänk till inlägg 23 november 2013
Whipped cream cheese frosting
Jag har de senaste gångerna användt mig av en frosting bestående
vispgrädde blandat med antingen philadelphia
eller lite turkisk yoghurt när jag spritsar mina tårtor. Dels för att jag tycker att smörkrämsfrosting kan bli lite för söt, och att bara ta vispgrädde håller inte
på samma sätt (och så är jag inte så speciellt förtjust i bara vanlig grädde)
Jag ville ha en lite mera frächare och inte så söt frosting.
Så jag har testat mig fram, har fått frostingarna lite lösa många gånger och så
har jag inte hållit koll på hur mycket av varje ingrediens jag har använt när jag väl har fått
till en bra konstistens.
Men, så kom jag in på fina http://sockerrus.se/ sida, och hittade då faktiskt ett
jättebra recept på just detta! Det blir en jättegod frosting som blir
kanon att spritsa tårtor, cupcakes eller annat med.
Så nu kan jag dela med mig av detta braiiga frostingrecept
Ingredienser
300 gr Philadelphia
3 dl grädde
1 knivsudd bakpulver
0,5 – 1 tsk äkta vaniljpulver
2 dl florsocker (det går att öka på mängden om den ska spritsas upp till 3 dl.
Dock blir den lite sötare då)
Gör så här: