Direktlänk till inlägg 26 oktober 2011
Godaste kladdkakan
Det finns måna olika recept på kladdkakor.
Detta tycker jag är det båsta för den smakar och blir precis så som en kladdkaka ska vara!
Härligt kladdig och chokladig, mmmm...
Gör den gärna en dag i förväg så den får stå över natten i kylen.
Servera med vit chokladgrädde och bär till!
Ingredienser
225g smör
4,5 dl strösocker
2,25 dl vetemjöl
4,5 msk kakao
3 st ägg
Gör så här
1.Sätt ugnen på 175grader och smält smöret.
2.Rör ihop socker, mjöl, kakao och ägg.
3. Blanda i smöret och rör så att allt blandas ordentligt.
4. Häll över i en smord och bröad bakform.
Sätt in den i mitten av ugnen ca 30 minuter.
Den skall vara rejält kladdig. när den tas ut.
Låt kakan stå i kylen över natten för bästa resultat.